Tarinamme

Tämän kaikenlaisille sijoittamisesta ja vaurastumisesta kiinnostuneille sieluille paikan perustin elokuussa 2023 Hauholla itse allekirjoittanut eli Janne Soikkeli. Olen sijoittanut erilaisiin omaisuusluokkiin jo vuodesta 2003 lähtien vähitellen olen kasvattanut taitojani esimerkiksi erilaisten sijoituskirjojen ja -verkkokurssien avulla.

Muutama vuosi sitten lähdin kertomaan sijoittamisesta ja firettämisestä Kaaosteorialla ja sillä kanavalla selostan mm. yksityiskohtaisen suorasukaisesti omaisuuteni kehittymisestä tavoitteenani saavuttaa aikanaan taloudellinen riippumattomuus!

Sijoittamista, firettämistä ja kryptovaluuttoja ei vieläkään tunneta mielestäni tarpeeksi hyvin - moni laittaa ennemmin rahansa lottoon todennäköinen tappio lopputuloksena verrattuna esimerkiksi kohtuullista tuottoa tiputteleviin osakkeisiin.

Tämä tilanne vaatii korjausliikettä ja siitä syystä lähdin luomaan tuotteita, joilla sijoittaminen, firettäminen ja kryptot pysyvät mukana arjessa tilanteessa kuin tilanteessa kahvitauoilta kauppareissuihin. 

Tunnen syvää intoa aiheeseen liittyen ja vakaana aikeenani on ja muokata maailmaa paita ja muki kerrallaan - jokainen uusi tuote viestii muutosta vapaampaan ja edistyneempään maailmaan. 

Kaukana siintää tulevaisuus täynnä vaurastuneita sijoittajia ja omilla ehdoillaan toimivia firettäjiä - luovuus, rohkeus ja sinnikkyys arvoinamme puhallamme asiat uudelle mallille! 

 

Visio

Visioni on luoda Investuntista laadukas globaali sijoittamisen verkkokauppa. Tämä vaatii mielestäni ainakin disruptiivista verkkokaupan mallia, sinnikästä uusien mahdollisuuksien testausta, yleisön yltiömäisen ylitsevuotavaa palvelemista ja hitosti tuuria!

Arvot

Kokeilevuus

Aina kannattaa kokeilla uusia rajoja - usein se toki kostautuu, mutta näistä pienistä testeistä voi syntyä maailman mullistavia asioita. Jatkuvat uudet kokeilut pitävät mielen virkeänä ja kilpailijat kaukana.

Vapaus

Meillä on oleellista tekemisen ja olemisen vapaamuotoisuus - työntekijämme voivat esimerkiksi tehdä töitä täysin etänä. Lisäksi annamme jokaiselle mahdollisuuden palvella asiakkaita juuri jokaisen omiin vahvuuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin perustuen.

 Yllättävyys

Hyvä tarina on sellainen, mikä pitää yleisönsä valppaana epäsäännöllisten yllätyksiensä avulla. Meillä tuotteitamme tehdään isot kikat mielessä aikomuksena aika välillä päästä massiiviseen huomiokaruselliin. Yllättävillä tempauksilla saavutamme vähitellen uniikkia mainetta oikeissa piireissä globaalisti. 

 Välittäminen

Ei ilman aitoa välittämistä saa mitään todellista pitkän ajan tulosta aikaan. Välitämme sydän pompotellen niin asiakkaistamme, työntekijöistämme kuin yhteiskunnastammekin - pieniä arjen asioita pitkässä jonossa aikaansaa suuria juttuja myöhemmin!

Muutos

Teemme kaikkemme vaurastuttaaksemme ihmisiä globaalilla tasolla - sijoittamisen edut on tuotava voimalla esiin uniikilla sanomalla. Todellinen muutos parempaan tapahtuu tekemisen kautta - aitoina edelläkävijöinä näytämme rohkeasti mallia kaikille kohentamaan omaa talouttaan.