Palautukset

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteesi, olemme apunasi! Tarjoamme uusille tuotteille 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden tuotteen vastaanottamisesta kotimaisille asiakkaille.

Voit palauttaa tuotteen ja saada hyvityksenä lahjakortin, toisen tuotteen tai maksun palautuksen.

Asiakkaan vastuulla on huolehtia tuotteen kunnosta, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen itsellesi. Mahdollisesta kulumisesta voi tulla arvonalennusta.

 

Miten toimin toimituksessa jo saapuessa rikkoutuneen tuotteen kanssa?

Jos saat rikkoutuneen tai väärän tuotteen, saat maksuttoman korvaavan tuotteen tai maksun palautuksen viestiessäsi meille ongelmasta 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Rikkinäisen tuotteen kohdalla ota tarkat kuvat, jotta voimme palvella sinua paremmin jatkossa.

 

Miten käy jos en nouda tuotetta?

Pakettisi on saatavilla vähintään 7 päivää esimerkiksi Postilla tai DHL:llä. Jos paketti palautuu meille takaisin noutamattomana ja ilman palautusilmoitusta, veloitamme siitä 20 euroa. Tältä turhalta maksulta voit siis välttyä laittamalla meille palautusilmoitus sähköpostiimme sijoittajantuki@investunt.fi ajoissa!

 

Miten palautan tuotteen?

Voit aloittaa palautuksen laittamalla meillä viestiä sijoittajantuki@investunt.fi, jotta saamme asiasi järjestettyä nopeammin kuntoon! Tällä tavalla saat nopeammin toisen koon, erilaisen tuotteen tai hyvityksen halusi mukaisesti.

Käytämme apuna palautuksissa Matkahuollon laajaa asiointiverkostoa, jotta saisit tuotteet kätevästi palautettua missä päin Suomea vain. Voit lähettää tuotteet Matkahuollon kaikista palvelupisteistä mukiinlukien pakettiautomaatit.

 

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:

  • Tilauksen kuitti/lasku (kopiokin kelpaa!)
  • Nimi, osoite ja puhelinnumero

 

Palautusosoite: 

Investunt

Kurrenkuja 2

14700 Hauho

 Vaihtoehto 1: Vie palautus Matkahuollon palvelupisteen tiskille ja kerro palautustunnus: 9558656

 Vaihtoehto 2: Rekisteröidy ensin Matkahuollon asiakkaaksi. Hae sitten palautustunnuksella 9558656 aktivointikoodi Matkahuollon sivuilta, millä voit palauttaa tuotteen pakettiautomaatilla.

 

 

Tärkeää tietoa! Ota talteen kuitti tai paketin seurantatunnus palautuksestasi.Säilytä nämä siihen asti, että lähetämme sinulle sähköpostiisi vahvistuksen palautuksesta saapumisesta meille. Jos palautus katoaa johonkin toimituksen aikana, korvaamme sen sinulle kuittiasi tai paketin seurantatunnusta vastaan.

 

Hyvitykset

Hyvitämme palautetun tuotteen ostosumman, kun tuote on tarkistettu ja täyttää toimitusehtojemme määritellyt palautusehdot.

Palautusten käsittely kestää Postin kautta lähetettynä noin 1-2 viikkoa. Saat viestin kun olemme käsitelleet palautuksesi ja hyvittäneet tilauksesi.

Hyvitys tapahtuu pääsääntöisesti samalla maksutavalla. Poikkeuksena ovat kryptovaluutoilla tehdyt maksut, joista hyvitämme rahat pankkitilillenne.