UKK

Maksaminen

Millä tavoilla voin maksaa?

Korttimaksut

Meillä voit maksaa mm. Visan, Mastercardin, American Expressin maksu- ja luottokorteilla. Korttien kanssa käytössäsi on turvallisuutta kohottavat maksun todentamiset ja luottokorteilla maksaessasi korkeampi kuluttajansuoja.

Apple Pay ja Google Pay

Voit käyttää myös käteviä Apple Payn ja Google Payn sovelluksia, joihin voit liittää mukaan omat maksu- ja luottokorttisi.

Kryptomaksut

Tottakai pystyt maksamaan myös kryptoilla; verkkokaupassamme käy kaikki maksuvälineenä kaikki merkittävimmät kryptovaluutat Bitcoinista Ethereumiin!

Milloin saan hyvitykseni?

Pyrimme käsittelemään hyvitykset kolmen päivän kuluessa siitä, kun tuote on palautettu meille. Huomaa kuitenkin, että pankiltasi voi kestää useita päiviä, ennen kuin maksu on palautettu tilillesi. Odota tämän jälkeen enintään kymmenen työpäivää tuotteen lähettämisestä takaisin meille, ennen kuin otat yhteyttä hyvitystäsi varten. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja ilmoitamme, kun hyvityksesi on käsitelty.

Tilaaminen ja toimitukset

Mihin maihin toimitatte tilauksia?

Verkkokauppamme toimittaa tällä hetkellä tilauksia vain suomalaisilla yksityishenkilöille ja yrityksille. Avaamme tosin myöhemmin vuonna 2024 kansainvälisen verkkokaupan, mikä lähettää tuotteita koko Eurooppaan - siihen pääset www.investunt.com osoitteesta!

Miten paljon maksaa toimitus?

Käytämme yksinkertaista toimitusmaksua; kaikki toimitukset kustantavat tasan 8 euroa. Vältyt kokonaan tältäkin maksulta, jos ostat tuotteita vähintään 50 eurolla - silloin toimitus on ilmainen lysti!

Palautukset

Voinko palauttaa tai vaihtaa tuotteen?

Tietysti voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen meille maksutta 30 päivän ajan! Voit tuotteen palautuksesta saada hyvityksenä lahjakortin, toisen tuotteen tai maksun palautuksen.

Miten palautan tuotteen?

Voit aloittaa palautuksen laittamalla viestiä sijoittajantuki@investunt.fi, jotta saamme asiasi järjestettyä nopeammin kuntoon. 

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:

  • Tilauksen kuitti/lasku (kopiokin kelpaa!)
  • Nimi, osoite ja puhelinnumero

Lähetä palautus tähän osoitteeseen:

 

Investunt

Kurrenkuja 2,

14700 Hauho

 

Vaihtoehto 1: Vie palautus Matkahuollon palvelupisteen tiskille ja kerro palautustunnus 9558656

Vaihtoehto 2: Rekisteröidy ensin Matkahuollon asiakkaaksi. Hae sitten palautustunnuksella 9558656 aktivointikoodi Matkahuollon sivuilla, millä voit palauttaa tuotteen pakettiautomaatilla.

Tärkeää tietoa! Ota talteen kuitti tai paketin seurantatunnus palautuksestasi. Säilytä nämä siihen asti, että lähetämme sähköpostiisi vahvistuksen palautuksen saapumisesta meille. Jos palautus katoaa johonkin toimituksen aikana, korvaamme sen sinulle kuittia tai paketin seurantatunnusta vastaan.

Sekalaista settiä

Saako teiltä lahjakortteja?

No miksei saisi! Meiltä löydät lahjakortteja, joilla on arvoa 25, 50 ja 100 euroa. Näillä lahjakorteilla saat annettua läheisillesi ikimuistoisia arvolahjoja!